När det blir för mycket

Publicerat i: Allmänt, Personligt Browniemuffinspaleo, Tulpaner
Det är bara den 16e Februari och detta året har redan innehållit en hel del.
 Min älskade farmor gick bort för två veckor sedan och det tog hårt, skriver mer om det en annan gång.
Mitt i det här kom det ut ett hus som vi var intresserade av och behövde ta snabba beslut om. Vill vi, ska vi, kan vi?
 Där stod jag, mitt uppe i ett av de större besluten i livet. Med ett hjärta som slog snabbare än vad det borde, med både andan och gråten i halsen och ovanpå det hade jag PMS.
Hur i hela fridens namn ska man komma fram till ett vettigt beslut då? Ända sedan jag förstod att jag har extrem pms, har jag lovat mig själv att aldrig ta stora beslut under den perioden. Nu har jag lärt mig att det där är inte alltid enkelt att följa..jag kommer helt enkelt att tvingas ta beslut ändå. Och det är bara att hålla tummar och tår att jag ändå kan göra det bra, så får jag ta konsekvenserna efteråt.
Inom loppet av 1,5 vecka fick jag vända från sorg till full stress i tankarna.
Ibland blir det bara för mycket.
 Idag har det varit en lugn, skön dag och jag har bakat paleomuffins, legat på soffan, hunnit med lite bebisgos och nu ska jag dricka kaffe. Perfekt söndag. Mer av sådana här dagar år 2020! (förresten, det blev inget hus denna gången heller)
 Nu längtar jag till våren extra mycket. Tills dess pryder vi hemmet med tulpaner, det ger en härlig känsla.
Den första och enda växten jag någonsin har lyckats vända från stendöd till fullt levande igen. Det enda som behövdes var att byta plats. Lite stolt ändå! Ser ut som där är spindelnät i bakgrunden, men det är det icke. Det är telefonen som ibland går bananas med porträtt bilderna. Gäsp.
Browniemuffins paleostyle, recept från Fredriks fika.
Visa fler inlägg